Bring to Front
Biotopes at Work
Posted
 Sep/2012

Bring to Front

A garden concept for a private villa in Särö on the west coast. We recreated and highlighted the landscape that is present on the site with only beach biotopes. The graphics of the design gives an optical illusion, the effect that the villa seems very near the sea and vice versa. With only 20 cm of gravel and 20 cm of sand we created locations for the different beach biotopes.


Location: Särö, Sweden
Client: Wallenstam
Size: 0,7 ha

The courtyard as a hotel lobby!
Posted
 Oct/2020

15/20

Courtyard for the residential project 15/20.

Biotopes for real
Posted
 Oct/2020

S44

A rooftop park in the center of Stockholm. 

HG7
Living garden!
Posted
 Oct/2020

HG7

PAJU created a courtyard in Hammarby Sjöstad 
Where the river meanders along the ravine
Posted
 Oct/2020

 

Skarsmölla 01

Private House, Southern Sweden

A Social Pergola
Posted
 Oct/2020

Bjäreterrassen

Courtyard in Torekov

Revive the Terrace!
Posted
 Oct/2020

Sergelterrassen 01

New design of the roof terrace for Hötorgsskraporna